Catering till min födelsedag

Hej på dig! Vad glad jag blir över att du har kommit hit för att läsa ett inlägg, idag kommer du få läsa närmare om min födelsedagsbrunch som jag hade i helgen. Till det tog jag hjälp med catering i Arvika av företaget KaffeKvarnen Klässbol. Utifall ni skulle vilja veta mer om dem kan ni läsa vidare här när ni har läst klart mitt inlägg.

Jag visste redan i vintras att jag ville ha en brunch när jag fyllde år, därmed planerade jag det i närmare ett halvår. Min tanke var att jag ville ha något annorlunda än en fest som de flesta brukar ha när de fyller år. Anledningen till att jag valde att ha just en brunch var för att jag älskar det konceptet och kände att det var ett perfekt sätt att spendera min födelsedag. Eftersom det var många som var bjudna och de flesta skulle komma skulle det bli mycket mat, vilket fick mig att börja fundera kring catering i Arvika. Det verkade som ett väldigt bra alternativ för att få god mat serverad och för att jag skulle slippa onödigt mycket stress. Jag visste redan om det här företaget, jag hade tidigare fikat hos dem och visste därmed att de var riktigt duktiga på sitt jobb och skulle kunna ge mig det som jag sökte. Med det i tanken valde jag att ta kontakt med dem för att få hjälp med maten till min brunch, jag visste då att jag skulle få all den hjälpen jag behövde. Maten som serverades var verkligen jättegod och allt blev väldigt lyckad, därmed kan jag passa på att rekommendera det här företaget ifall ni skulle behöva hjälp med bland annat catering i Arvika.