En massage för allergiker

God förmiddag och välkommen till ett nytt inlägg på min blogg. Idag ska jag rikta mig till er allergiker som letar efter en bra massage i Västervik, en massage som går att få hos företaget Luna Wellness.

Jag själv är också allergiker, eller snarare överkänslig kan man säga, mot en del medel som används vi tvättning bland annat. Jag har väldigt svårt med att hitta tvättmedel som jag kan tvätta med utan att min kropp reagerar på det, men har äntligen hittat ett som fungerar utmärkt för mig. När jag märkte att jag blivit överkänslig blev det svårare för mig att gå på massage också, ni kanske inte förstår hur men det tänkte jag berätta för er. Det är nämligen så att en del salonger som erbjuder massage i Västervik använder sig av tvättmedel till sina handduka som är väldigt starka för att kunna ge en god lukt bland annat, det har dock gett mig utslag på kroppen varje gång efter jag gått på massage. Det har lett till att jag slutat gå på massage, trots att jag älskar det. Men allt förändrades när jag såg reklam för företaget Luna Wellness där det stod att de skonsamt tvättar sina handdukar så att det ska gynna både miljön och oss allergiker. Efter en massage hos dem känner jag inte av något kli alls, vilket gör att jag återigen har möjligheten att gå på massage i Västervik. Är du också allergiker och har undvikit att gå på massage på grund av det kan du omedelbart sluta då det finns företag som tänker på oss också för att kunna ge en härlig massage till alla.